header image

Croissanterie-Reijerwaard    

In 1996 opende Croissanterie-Reijerwaard haar deuren als Delifrance-Reijerwaard op de woonboulevard Reijerwaard in Barendrecht Daarmee speelde de croissanterie in op de behoefte aan horeca op de industrieterreinen van Barendrecht en omgeving. Al snel begon de groei en de vraag naar het bezorgen van broodjes bij bedrijven. In 2012 werd besloten om de woonboulevard te renoveren en de uitstraling geheel te veranderen. Hierdoor verdween de vertrouwde halfronde koepel en kreeg de croissanterie een geheel nieuwe gevel en werd tevens een flink stuk groter en heeft men gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om na 17 jaar de gehele croissanterie te verbouwen. De nieuwe Croissanterie heeft een frisse trendy uitstraling gekregen. Tegelijk oogt de Lunchroom toegankelijk. 
 

Voor elk wat wils


Croissanterie Reijerwaard biedt voor elk wat wils. Het komt terug in de samenstelling van de menukaart. De zakelijke gast, die snel een broodje wil eten, vindt er bijvoorbeeld genoeg mogelijkheden. Tussendoor kan de laptop ingeplugd worden, dus doorwerken of de email lezen kan altijd want er is ook een gratis openbare WIFI Croissanterie Reijerwaard is echter ook de plaats waar gezinnen met kinderen een hapje komen eten of waar mensen even tot rust komen met een kop koffie en een broodje of gebakje. Appeltaart wordt elke morgen vers gebakken volgens een Oma’s recept. Daarnaast is er ook het overheerlijke gebak van Sweet Street verkrijgbaar.
 

Menukaart


Uiteraard bevat de menukaart nog altijd de bekende heerlijke broodjes, die Croissanterie Reijerwaard al jaren in het assortiment heeft. Alles wordt vers gesneden en belegd. Regelmatig worden er ook gerechten aan de menukaart toegevoegd zoals de landbrood gerechten. Bijna alle gerechten op de menukaart zijn hiermee te bestellen. Dit landbrood wordt in een steenoven gebakken en is 100% natuurlijk en bevat geen E nummers. Na de uitbreiding zijn er verse soepen uit eigen keuken verkrijgbaar.De mogelijkheden qua frituur en menu's zijn vergroot. Naast het saté menu,   het twaalfuurtje en de uitsmijter staan er nog tal van heerlijke specialiteiten op de kaart.
 

Bedrijfscatering


Al jaren weten bedrijven Croissanterie Reijerwaard uitstekend te vinden voor het vervullen van hun wensen op het gebied van catering. De lunch en vergaderschalen zijn zeer populair. Deze zijn er in diverse varianten. Ze worden op zo'n manier bezorgd dat de klant ze alleen nog maar op tafel hoeft te zetten, makkelijk en lekker ! Voor de uitgebreidere catering en bij speciale gelegenheden, kunt u eveneens op Croissanterie Reijerwaard vertrouwen. Vanzelfsprekend blijft Croissanterie Reijerwaard de gebruikelijke kwaliteit leveren die u van ons gewend bent.